Un ieşean a fost prins în flagrant în timp ce mituia un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Târgu Frumos a fost prins marţi seară în flagrant în timp ce oferea 500 de euro mită unui poliţist din localitate. S.A. (29 de ani) i-ar fi dat banii agentului pentru ascăpa de un dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice. S.A. (29 de ani) i-ar fi dat banii agentului pentru ascăpa de un dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice.

În noaptea de 22/23 mai tânărul, care se afla la volanul maşinii sale a fost oprite de poliţişti şi testat cu  etilotestul. Deoarece aparatul a arătat că S.A. ave 0,9 miligrame alcool pur în aerul expirat a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice. Ajuns aici tânărul s-a răzgândit şi i s-a întocmit dosar penal.

Ulterior  l-a contactat pe agentul de poliţie de două ori şi i-ar fi oferit bani pentru a scăpa de dosar. Poliţistul l-a denunţat iar marţi seară ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, coordonaţi de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au prins în flagrant pe S.A. în timp ce dădea banii. „În urma flagrantului s-a dispus urmărirea penală faţă de S.A. şi cercetarea acestuia pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită", a declarat  Carmina Pascal, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite