Moarte suspectă la Cucuteni: Un ieşean a fost găsit mort, iar soţia lui a ajuns la spital snopită în bătaie UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

O femeie de 59 de ani a ajuns la spital cu mai multe răni la nivelul capului, toracelui şi abdomenului, iar soţul său a murit după ce, susţine femeia, mai multe persoane au intrat noaptea trecută peste ei în casă şi i-au bătut cu cruzime. Poliţia a început cercetările.

Ora 13.40 Procurorii fac cercetări pentru moarte suspectă. Din primele informaţii se pare că bărbatul consumase băuturi alcoolice de Sfântul Gheorghe.

Victima prezintă o lovitură în zona capului.

Ora 12.55 Caz înfiorător în localitatea ieşeană Cucuteni. Un bărbat a fost omorât în bătaie, iar soţia lui, nevăzătoare, a ajuns la spital cu mai multe răni. Din spusele femeii de 59 de ani, mai multe persoane au intrat peste ei în casă şi i-au bătut.

UPDATE Crimă oribilă la Iaşi. Băiatul de 17 ani şi-a ucis mama şi bunica pentru că nu i-au dat bani de suc FOTO

Bărbat cu capul crăpat într-o pădure din Iaşi UPDATE

Poliţia face cercetări la faţa locului.

„Poliţia a luat caz de această faptă şi am înaintat cazul către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi", spune Mihaela Abaza, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Soţia bărbatului este sub supraveghere medicală, ea având mai multe răni pe corp.

„Pacienta prezintă contuzii craniocerebrale, pe torace şi abdomen. Nu îi este pusă în pericol viaţa. Este trimisă la Chirurgie Toracică şi va merge şi la Neurochirurgie", spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite