Un ieşean a fost împuşcat în Italia de albanezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ieşeanul Ionuţ Bârzu alături de soţia sa Simona
Ieşeanul Ionuţ Bârzu alături de soţia sa Simona

Ionuţ Cristian Bârzu (32 de ani) a fost ucis la sfârşitul săptămânii trecute de mai mulţi albanezi într-un bar din apropiere de Torino unde acesta lucra ca bodyguard.

Mama  tânărului, Maria Bortaş, povesteşte că acesta a fost împuşcat de mai multe ori, deoarece nu a lăsat un grup de tineri albanezi să intre în discoteca românilor. „În fiecare sâmbăta lucra la o discotecă de români la Avigliana, la 25 de kilomtri de Torino, era bodyguard. Au venit doi-trei albanezi şi au vrut să intre şi el nu le-a dat voie, pentru că albanezii au discotecile lor. Unul din ei s-a întors şi l-a împuşcat, chiar lângă maşina lui. I-au făcut autopsia şi mi-au spus că avea patru urme de pistol", povesteşte îndurerată mama tânărului.

Aceasta a primit tragica veste duminică, iar de atunci în apartamentului în care a copilărit Ionuţ s-a alternut liniştea. Ultima dată a venit acasă în august, iar mama sa, Maria, l-a vizitat în Italia în urmă cu o lună. „Pe 15 decembrie se împlineşte o lună de când l-am văzut ultima dată", a spus femeia în şoaptă.

Tânărul era plecat la muncă în Italia din 2003 şi pentru a-şi putea acoperi cheltuielile de zi cu zi şi ratele la maşină era nevoit să muncească în două locuri. Pe lângă slujba din atelierul în care se fabricau geamuri şi uşi termopan, Ionuţ lucra la sfârşit de săptămână şi ca bodyguard la o discotecă. În urma sa a rămas fără tată o fetiţă de 5 ani, Andreea Cristiana. Familia a anunţat că trupul băiatului va fi înmormântat la Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite