Un ieşean a fost condamnat pentru că a trimis mesaje defăimătoare la adresa unei farmacii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Blenteş (35 de ani) a fost condamnat ieri de magistraţii Judecătoriei Iaşi la 6 luni de închisoare cu suspendare. Bărbatul a fost acuzat trimis mesaje defăimătoare la adresa unei farmacii de pe propria ei adresă de mail şi i-a făcut un cont pe un site care oferea locuri de muncă.

Decizia magistraţilor nu este însă definitivă. În noiembrie anul trecut procurorii DIICOT l-au acuzat pe ieşean de acces fără drept la un sistem informatic şi violarea secretului corespondenţei. După certurile pe care reprezentanţii firmei Remediu X le-au avut cu soţia tânărului, acesta a intrat pe un mail al firmei, la care ştia parola, şi a trimis un mesaj defăimător.

Citiţi şi:

Iaşi: Dosar penal pentru o idilă. Acuzată că i-a spart contul rivalei sale pentru că avea o relaţie cu fostul iubit

Iaşi: Şantaj cu poze porno pentru relaţii sexuale

Procurorii susţin că ieşeanul le-a scris unor parteneri de afaceri ai firmei: „M-am obişnuit să ţepuiesc pe toata lumea. Aşa că nu îmi pasă. Daţi-mă în judecată". Ulterior în numele Remediu X a creat un un cont pe un site care oferea locuri de muncă. „Caut fraier/ă cu diplomă de farmacist/ ă. Responsabilităţi/ Beneficii: Nu e nevoie să facă plăţi (oricum nu plătim niciun depozit). Nu e nevoie să introducă facturi, nici să faceţi comandă de marfă. Trebuie doar să jongleze cu angajaţii de la diferite depozite pentru a amâna cât mai mult posibil plăţile. Asta pentru ca administratorii să aibă timp să-şi facă bagajele".

La detalii angajator ieşeanul a trecut: „Suntem recunoscuţi pentru ţepele pe care le-am dat angajaţilor, prin neplata salariilor, precum şi cele pe care le dăm în continuare depozitelor  farmaceutice".

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite