Un ieşean a fost arestat pentru că a venit în pantaloni scurţi la instanţă şi a făcut scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Ababei (40 de ani) s-ar fi prezentat în ţinută necorespunzătoare la Judecătoria Iaşi, iar după ce i s-a atras atenţia de către un magistrat a făcut scandal. Bărbatul a fost arestat ieri după amiază de judecători pentru 29 de zile.

Potrivit procurorilor, pe 14 iulie Cristian Ababei a însoţit-o pe soţia sa la Secţia Penală a Judecătoriei Iaşi. Maricica Ababei trebuia să dea declaraţii în calitate de martor într-un proces. Bărbatul a intrat şi el în sala de judecată, iar când magistratul l-a văzut că era în pantaloni scurţi şi şlapi i-a spus să părăsească sala. Ababei i-a răspuns că merge acasă să se schimbe, dar când a ieşit pe hol a început să facă scandal şi să tragă de uşa completului.

Jandarmii i-au cerut lui Ababei să părăsească instanţa, iar bărbatul a continuat scandalul şi pe strada Sf. Lazăr.

Citiţi şi:

Recidivist ieşean urmărit de mascaţi prin oraş UPDATE

Pentru acest incident Ababei a fost reţinut de procurori. „În acest caz s-a făcut propunere de arestare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice", a precizat procurorul Irina Perjoiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.  Ababei a fost arestat ieri după-amiază pentru 29 de zile, dar poate face recurs.

Miercuri bărbatul a fost urmărit de poliţişti prin oraş după ce a condus fără permis.Reprezentanţii Poliţiei spun că Ababei conducea un autoturism Mercedes şi nu a oprit pentru control. Ieşenul a fost prins pe Calea Chişinăului, după ce au intervenit şi mascaţii.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite