Un hoţ de animale urmărit naţional a dat o nouă lovitură într-o comună din Iaşi şi a dispărut fără urmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulian Rotaru, urmărit naţional pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, a sustras împreună cu Anton T. mai multe cabaline din două gospodării din Dolheşti şi a lovit proprietarul din o a treia locuinţă pe care doreau să o jefuiască. Poliţiştii îl caută de mai bine de trei zile.

În noaptea de 3 spre 4 august, Iulian Rotaru, urmărit naţional pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în judeţul Vaslui, împreună cu Anton T. au sustras mai mulet cabaline din două gospodării şi l-au rănit pe proprietarul unei a treia locuinţe pe care doreau să o jefuiască.

Prima dată au acţionat în locuinţa Rodicăi P., o femeie de 50 de ani din comuna Dolheşti, de unde au furat un cal, căruţa şi un ham, apoi au mers în curtea vecinului său şi au luat o iapă şi un mânz de o lună. La al treilea consătean la care doreau să dea spargerea au fost surpinşi chiar de proprietar, care a fost rănit de unul dintre hoţi cu un băţ în zona capului.

Regii hoţilor de cai din judeţul Iaşi, dispăruţi fără urmă

Ieşean obligat să plătească 14.700 de lei daune pentru că a furat animale

Cei doi au fugit până în apropierea locuinţei lui Anton T., care a luat căruţa şi hamurile, iar caii au fost luaţi de către urmăritul naţional Iulian Rotaru care s-a făcut nevăzut.

Primul dintre hoţi a fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie şi furt calificat şi prezentat Judecătoriei Răducăneni cu propunere de arestare preventivă.

Oamenii legii îl caută în continuare pe Iulian Rotaru, pe numele căruia şi Judecătoria Vaslui a emis mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Bărbatul a furat o căruşă, două cabaline şi un ham de la trei persoane din localitatea vasluiană Micleşti.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite