Un fost puşcăriaş a băut insecticid, apoi a atacat medicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a devenit foarte agresiv la spital
Bărbatul a devenit foarte agresiv la spital

Personalul medical de la Urgenţe au avut nevoie de o echipă de pază şi de ajutorul altor pacienţi pentru a putea calma un bărbat care încercase să se sinucidă cu insecticid. 

Un bărbat din Miroslava, care a ajuns astăzi într-o stare destul de gravă la Spitalul de Urgenţe de pe Copou după ce băuse insecticid, a atacat personalul de UPU.
Pentru că era tot mai agresiv, medicii au solicitat în repetate rânduri ajutorul echipelor de securitate, ba chiar şi pe cel al altor pacienţi. Singura metodă prin care acesta a putut fi tratat a fost imobilizarea.

Pacientul, în vârstă de 48 de ani, a hotărât să-şi ia viaţa pentru că nu-şi găsea un loc de muncă din cauza cazierului său încărcat.

Este a doua oară în doar câteva zile când cei de la Urgenţe sunt agresaţi şi până când iniţiativa legislativă privind asigurarea protecţiei vieţii celor care salvează vieţi nu se va realiza, vor fi din ce în ce mai mulţi aceia care se vor gândi daca se vor mai întoarce acasă după o zi de muncă", a spus Tudor Ciuhodaru, UPU.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite