Un elev supărat că l-au părăsit părinţii s-a îmbătat şi a bătut un coleg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii se bat frecvent în sălile de clasă (Foto Arhivă)
Copiii se bat frecvent în sălile de clasă (Foto Arhivă)

Ovidiu B., elev în clasa a IX-a la Liceul Economic „Nicolae Iorga" din Paşcani, l-a agresat verbal şi fizic pe Sorin Cristian P., un coleg din clasa vecină. Agresorul are nota 5 la purtare şi peste 200 de absenţe.

Bătaie între doi elevi de la Liceul Economic „Nicolae Iorga" din Paşcani. Incidentul s-a produs luni, când înainte de a porni spre şcoală elevul Ovidiu B. din clasa a IX-a a consumat băuturi alcoolice. Ajuns la şcoală, tânărul a agresat verbal şi fizic un coleg din clasa vecină, fiind nevoie de intervenţia profesorului de serviciu şi a poliţiştilor de proximitate.

Bătaie cu pumni şi picioare între doi elevi în toaleta unui liceu din Iaşi (VIDEO)

Profesorii pun incidentul pe seama problemelor familiale pe care elevul le are acasă. Din primele informaţii se pare că mama elevului este plecată în Franţa, tatăl este în puşcărie, iar băiatul se află în grija bunicilor.

„Bunica este cea care se ocupă de el, bunicul său este bolnav şi stă la pat. Lipsa părinţilor i-a creat o afecţiune psihică elevului. A fost dus la Spitalul Orăşenesc Paşcani, iar de acolo a fost dus la Pediatrie în Iaşi petnru a ise face analize şi pentru a se stabili ce diagnostic are. Dacă reiese că are probleme psihice va trebui să se adreseze unui spital, iar dacă se constată că nu are nicio problemă de acest gen se va alege cu nota scăzută la purtare", spune Gheorghe Spiridon, directorul Liecului Economic „Nicolae Iorga" din Paşcani.

Ziua şi bătaia în şcolile ieşene. Vezi profilul elevului-bătăuş

Din spusele profesorilor, elevul este problematic, el având nota 5 la purtare şi 200 de absenţe nemotivate.

Cristian Sorin P., elevul agresat, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar părinţii acestuia nu vor să se implice în scandalul iscat.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite