Un elev de 14 ani din Brăteşti, în stare gravă la Iaşi după ce s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul nefericit s-a petrecut marţi dimineaţă. Băiatul se certase cu părinţii după ce fusese prins cu o zi înainte în timp ce încerca să fure un calculator de la şcoală.

Conform informaţiilor oferite de conducerea şcolii din Brăteşti, comuna Stolniceni-Prăjescu, Dumitru Grecu încercase să fure un calculator din şcoală.

„În timpul orelor de dimineaţă pusese unitatea centrală a unui calculator într-un sertar în care stau papucii elevilor. După terminarea cursurilor, a învelit unitatea într-o haină şi a vrut să iasă din şcoală, dar a fost văzut de omul de serviciu", a povestit Anca Trifan, directorul şcolii din Brăteşti

Mai citiţi:

Ministrul Elena Udrea testează la Iaşi autospecialele SMURD UPDATE (FOTO)

Iaşi: Accident pe trecerea de pietoni la Ţigarete. O tânără de 16 ani a fost lovită pe zebră (UPDATE)

Avea „cap de inginer“

Gestul elevului este cu atât mai surprinzător cu cât avea deja calculator acasă şi îl ducea capul la învăţătură. „Dumitru are cap de inginer, numai 9 şi 10 lua la fizică. Mai avea şi note ruseşti, dar era un elev bun. Calculator avea acasă pentru că primise prin programul Euro 200. De aici noi ne-am temut să nu fi intrat într-o gaşcă care să-l fi pus la rele. L-am mustrat pe Dumitru pentru fapta sa şi i-am cerut să vină cu părinţii la şcoală", a precizat Anca Trifan.

Întors acasă, băiatul se pare că a avut o discuţie în contradictoriu cu părinţii care nu au vrut să vină la şcoală. „Marţi dimineaţă, părinţii l-au lăsat singur şi au plecat să vândă legume la piaţă. După ce a comis gestul teribil, Dumitru a fost găsit în ştreang de bunicul său, care a chemat Salvarea", a spus directorul şcolii

Părinţii acuză şcoala

Părinţii băiatului au găsit de cuviinţă să ia la rost conducerea unităţii de învăţământ. „Mama băiatului ne-a sunat să ne cearăă socoteală. Când i-am pus în vedere că fiul ei a fost prins în flagrant de omul de serviciu când fura, răspunsul ei a fost «altă treabă nu avea omul de serviciu?»", a declarat Anca Trifan.

Şanse mici de supravieţuire

Transportat de urgenţă la Iaşi cu elicopterul SMURD, Dumitru Grecu are şanse mici de supravieţuire. „Starea băiatuluieste gravă fiind în comă profundă la Terapie Intensivă, pronosticul rămâne rezervat", a declarat Diana Cimpoieşu, coordonator SMURD Iaşi.

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite