Zăpada blochează drumuri şi traficul pe Aeroportul Intrernaţional Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia a fost îngreunată în această dimineaţă de căderile de zapadă
Circulaţia a fost îngreunată în această dimineaţă de căderile de zapadă

Reprezentanţii Serviciului Public de Administrare a Drumurilor Judeţene (SPADJ) intervin la această oră în zona Ţibana pe DJ 246 care este blocat din cauza zăpezii

De la ora 10.00, traficul pe Aeroportul Internaţional Iaşi este blocat din cauza căderilor masive de zăpadă şi a vizibilităţii reduse. "Este posibil ca în următoarele ore să închidem de tot aeroportul", a spus Marian Vasile, directorul Aeroportului Iaşi. Două curse Tarom au fost anulate.

Şoferii au trebuit să dea dovadă de mult calm pentru a ajunge în acestă dimineaţă la destinaţie. Din cauza căderilor abundente de zăpadă, în cursul acestei dimineţi s-a circulat bară la bară, iar cei mai mulţi ieşeni au ajuns cu întârziere la şcoală sau serviciu.

 În judeţ, drumarii au intervenit de la primele ore pe 13 trasee. „Am fost anunţaţi prin 112 că pe DJ246 Ţibăneşti-Dagâţa ar fi drumul blocat, utilajele noastre au plecat spre această zonă. În alte părţi nu mai sunt probleme, se circulă doar mai greu din caua vizibilităţii reduse", a precizat un reprezentant al dispeceratului SPADJ.

Ieşenii care vor să plece la drum şi vor să se asigure că pe drumurile din judeţ se poate circula pot suna la 0232/255961, la dispeceratul SPADJ, iar la Aeroport la, 0232/271590.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite