Un deţinut a ajuns la Urgenţe după ce şi-a tăiat gâtul cu lama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deţinutul a fost preluat de medici
Deţinutul a fost preluat de medici

În această după-amiază, un bărbat de 36 de ani, încarcerat la Penitenciarul Iaşi, a fost transportat de urgenţă la spital după ce şi-a tăiat gâtul cu lama pentru că nu a fost mutat la o altă unitate de detenţie.

Un deţinut condamnat pentru omor deosebit de grav a încercat să se sinucidă în această după-amiază. "Persoana privată de libertate S.V., în vârstă de 36 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă de 22 ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav, cu antecedente penale, şi-a provocat leziuni în zona gâtului cu o lamă de la un aparat de ras tip Bic", a precizat  Gabriela Topoliceanu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului.

Aceasta a mai menţionat că bărabtul a primit îngrijiri medicale la cabinetul instituţiei şi a fost transportat imediat la Spitalul de Urgenţe "Sf. Ioan". "Din primele informaţii, s-a descoperit că gestul acestuia a fost motivat pe faptul că i-a fost refuzată cererea de transfer la o altă unitate de detenţie din ţară", au mai menţionat reprezentanţii Penitenciarului.

Medicii de la Urgenţe au susţinut că pacientul este în continuare monitorizat. "Leziunile pacientului din mediul penitenciar erau în zona pechetului vascular, iar riscut unei hemoragii cataclismice era important. Acesta este în continuare monitorizat", a precizat Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU de la Spitalul "Sf. Ioan".

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite