Un depozit de mobilă de pe Poitiers, cuprins de flăcări (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu de proporţii a avut loc în această dimineaţă la o societate comercială de pe bulevardul Poitiers.

Ora 9.36 Inspectorii pentru situaţii de urgenţă verifică în acest moment dacă societatea Agape SRL, producătoare de mobilă în special pentru export, avea sau nu luate toate condiţiile de siguranţă prevăzute de lege în caz de incendiu. „Atât cauza incendiului, cât şi dacă societatea îndeplinea restul condiţiilor din punctul nostru de vedere vor fi stabilite după ce se va finaliza acţiunea“, a declarat Silvia Spiridon, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Ora 8.55: Incendiul de la depozitul de pe Poitiers s-a soldat totuşi cu o victimă. Este vorba despre paznicul incintei, care a ajuns la Spitalul de Urgenţe "Sf. Ioan" din Iaşi.

"Bărbatul de 31de ani a suferit arsuri pe 20% din suprafaţa corpului, respectiv pe faţă, antebraţe, torace, gambă şi a suferit intoxicaţie cu fum. Pacientul va rămâne internat în singura secţie care tratează victimele incendiilor din Moldova", a spus medicul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Spitalului de Urgenţe "Sf. Ioan" Iaşi.

Ora 8.35: Chiar dacă incendiul nu s-a soldat cu victime omeneşti, un cetăţean vârstnic care locuia lângă depozit a ajuns la spital. Bărbatul suferă de afecţiuni cardiace şi i s-a speriat crezând că focul îi va cuprinde casa. Din acest motiv i s-a făcut rău şi a chemat Salvarea.

Ora 08.00: Acoperişul depozitului a ars în totalitate, iar din primele informaţii se pare că nu există victime. Ajunşi la faţa locului, pompierii se luptă la această oră cu flăcările. „Echipele de intervenţie încearcă să stăpânească flăcările. A ars acoperişul, dar nu sunt victime. După stingerea flăcărilor vom stabili care a fost cauza care a dus la incendiu“, a spus lt. Silvia Spiridon, purtător de cuvânt ISU Iaşi.

Din primele date, este vorba despre un depozit de materiale de 800 de metri pătraţi cuprins de flăcări. Patru echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi s-au deplasat la faţa locului.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite