Un caş de 17.000 de lei, subiectul unui dosar investigat de poliţiştii ieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Culmea ghinionului a lovit un cioban din localitatea Trifeşti. Bărbatul a ajuns să plătească pentru marfa pe care o vindea chiar el cu vârf şi îndesat, după ce clienţii au pus ochii pe cutia cu economii a crescătorului de oi şi i-au luat banii până la ultimul sfanţ.  

Poliţiştii au fost sesizaţi de incident pe 23 iulie, de către fiul celui păgubit, Ion O. (44 de ani), din Trifeşti. Acesta le-a spus oamenilor legii că în ziua respectivă, o maşină cu numere străine a oprit la poarta bătrânului în vârstă de 64 de ani.

Citeşte şi: Iaşi: Au furat de foame dar au fugit cu taxiul

Din autoturism ar fi coborât doi bărbaţi şi o femeie cu un copil în braţe. Aceştia i-ar fi spus localnicului că doresc să cumpere câteva kilograme de caş de oaie care era la vedere, atârnat la uscat pe crengile unui copac.

Iniţial, unul dintre bărbaţi ar fi scos o bancnotă în valoare de 500 de lei pe care i-ar fi dat-o bătrânului. Acesta ar fi intrat în casă pentru a-i aduce restul, respectiv 420 de lei. În momentul respectiv, spun oamenii legii, femeia i-ar fi spus ciobanului că vrea să mai cumpere nişte caş şi câteva ouă, negociind preţul mărfii.

În acest timp, spune reclamantul, unul dintre bărbaţi ar fi profitat de neatenţia proprietarului şi ar fi intrat în locuinţă. Dintr-o cutie din lemn care se afla pe pat, acesta ar fi sustras suma de 17.000 lei.  „Ulterior, când bătrânul s-a reîntors în casă, a observat lipsa banilor şi a anunţat poliţia. În cauză se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt calificat", a precizat Alina Vezeteu, agent în cadrul Biroului de Presă al Poliţiei Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite