Un bărbat a ajuns la spital după ce a căzut dintr-o remorcă în mijlocul străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna ieşeană Belceşti a fost victima unui accident mai puţin obişnuit. Bărbatul s-a trezit pe nepusă masă pe carosabil în timp ce călătorea în remorca unui tractor.

Accidentul s-a petrecut dimineaţă, pe DJ 281, în localitatea Belceşti. Gheorghe S. (45 de ani) conducea un tractor cu remorcă neînmatriculată în care se afla Gheorghe C. (50 de ani). La un moment dat, oblonul remorcii s-a desfăcut, moment în care Gheorghe C. a căzut în stradă. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul tractorului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

 „În urma verificării în baza de date a tractorului şi a remorcii tractate s-a constatat faptul că acestea nu figurează înmatriculate. Politistii au întocmit acte premergătoare dosarului penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat,  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi tractarea unei remorci neînmatriculate", a precizat Alina Vezeteu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Citeşte şi: Accident cu victime pe DE 58, în apropiere de localitatea Victoria

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite