Ultimul film al fiului lui Gerard Depardieu rulează la Iaşi. Vezi imagini din „Copilăria lui Icar“, pelicula care i-a adus acestuia sfârşitul (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul va rula de vineri până joia viitoare, de la orele 14.00, 16.00, 18.00 şi 20.00. Preţul unui bilet este de opt lei.

De astăzi, Luna Filmului Românesc" continuă la Cinematograful Victoria cu o nouă premieră, „Copilăria lui Icar". Pelicula reprezintă ultimul rol al lui Guillaume Depardieu, fiul actorului francez Gerard Depardieu.

Producţia a fost văzută deja de familia îndoliată a lui Guillaume. „A existat o convenţie de tăcere", a spus regizorul Alex Iordăchescu cu privire la reacţiile şi comentariile lui Gerard Depardieu în timpul şi după vizionare, ţinând cont că acesta este ultimul rol în care îl vede pe fiul sau.

Premiera va avea loc astăzi, de la ora 19.00, în prezenţa regizorului, a actriţei Dorotheea Petre şi a producătorului Dan Burlac.

Tânărul Guillaume Depardieu şi-a pierdut viaţa în luna octombrie a anului 2008, în timp ce filma în ţară. Acesta a fost repatriat de urgenţă în Franţa, în stare gravă. Medicii l-au diagnosticat cu pneumonie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite