Ultima zi în care se mai pot face nominalizări pentru campania „Profesorii cu care Iașiul se mândreşte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorii cu care Iaşiul se mândreşte
Profesorii cu care Iaşiul se mândreşte

Cunoşti vreun profesor sau vreun învăţător care te-a impresionat prin profesionalismul şi dăruirea lui? Nominalizează-l, astăzi, în campania „Profesorii cu care Iașiul se mândreşte“ şi vei putea afla povestea lui. Fă propuneri pe iasi.adevarul.ro, iasi@adevarul.ro, dar și pe pagina de Facebook a cotidianului.

Astăzi, 26 decembrie, este ultima zi în care se mai pot face nominalizări pentru campania "Profesorii cu care Iașiul se mândreşte". Mâine, 27 decembrie, listele cu nominalizările vor fi făcute publice, iar profesorii cu cele mai multe nominalizări vor intra într-un sistem de vot, în urma căruia vor fi desemnaţi cei mai apreciaţi cinci profesori din Iași. Poveştile lor vor fi publicate în ziarul „Adevărul“ şi pe iasi.adevarul.ro.

Iată criteriile de care ar trebui să ţii cont atunci când propui un profesor:

Reputaţie şi integritate. Ţine cont de cât de cunoscut este profesorul pe plan local, pentru faptele sale bune şi pentru dăruirea sa în relaţia cu elevii! Este cunoscut drept „făuritorul de olimpici?“ A combătut abandonul şcolar? Atunci merită nominalizat! Trebuie să fie un bun gospodar, un pedagog destoinic şi un exemplu de moralitate.

Vezi și:

UPDATE Mai ai câteva zile să faci propuneri pentru campania „Profesorii cu care Iaşiul se mândreşte“. Tu cu dascăl te mândreşti?

CV-ul profesorului. Studiile aprofundate, activităţile extraşcolare, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru dascălul nominalizat!

Inovaţie şi cercetare. Dacă a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, dacă a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în vreo comisie de cercetare ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze şcoală cu logistică performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite