Clienţii Termoservice, ademeniţi la casierie să-şi plătească facturile. Vezi ce metodă folosesc administratorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 23.000 de familii din Iaşi pot beneficia de o lună de servicii profesioniste de ascuţit cuţite. Aceştia se pot prezenta la cele 23 de casierii ale societăţii Termoservice, care administrează o treime din numărul apartamentelor din Iaşi, cu toate cuţitele care necesită ascuţire.

O fetiţă de 5 ani a murit la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi după ce un cuţit i-a intrat în ochi UPDATE

După ce plătesc 1,5 lei pe cuţit, persoanele interesate primesc un bon şi după maxim două zile se pot întoarce pentru a-şi ridica obiectele. Dacă nu sunt mulţumiţi de calitatea serviciilor, clienţii se pot întoarce pentru a-şi remedia problemele. „Cred că este o treabă bună. Soţul meu nu are cum să-mi ascute cuţitele şi nici timp. Iar preţul nu mi se pare atât de mare", a spus ieşeanca Maria Andronic.

Mai mult, ieşenii care au facturile la întreţinere la zi pot beneficia de o ascuţiere gratis pe lună, iar cei care nu au bani să plătească serviciul pe loc, au posibilitatea să achite ascuţirea atunci când primesc facturile la întreţinere.

Conducerea societăţii Termoservice ofertă aceste servicii de o lună şi 300 de ieşeni deja şi-au adus cuţitele din locuinţe la ascuţit. Această ofertă este valabilă însă doar pentru ieşenii care locuiesc în blocurile administrate de Termoservice, 23.000 la număr. „Pe lângă administrarea asociaţiilor de proprietari, curăţenia în spaţiile comune, reparaţii, zugrăveală şi hidroizolaţii, ne-am gândit să venim cu lucrări electrice sau mecanice. O primă iniţiativă este de a ascuţi cuţitele locatarilor pentru a le veni în sprijin", a spus Tudor Tudose, directorul Termoservice.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite