Ucis pentru ca să nu participe la o orgie sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătuşe pentru infractor
Cătuşe pentru infractor

Doi bărbaţi din Todireşti au fost reţinuţi de procurori pentru că au ucis, pe 26 iulie, un consătean. Cei trei trebuiau să întreţină relaţii sexuale cu o femeie din sat, dar agresorii nu au mai vrut ca victima să participe.

Costică Bejan şi Costel Turturică au fost duşi la Tribunalul Iaşi, pe 28 iulie,cu propunere de arestare preventivă. Cei doi l-ar fi ucis în bătaie, pe 26 iulie, pe Mihai Pricope. Potrivit anchetatorilor, cei trei bărbaţi au consumat bături alcoolice, iar apoi au mers, joi seară, la o femeie din Todireşti pentru a întreţine cu ea relaţii sexuale în grup.

Doi bătrâni au fost omorâţi la Scobinţi UPDATE

Procurorii susţin că la un moment dat Bejan a început să fie gelos pe Pricope. Pentru a nu se certa cu amicul său, Pricope s-a oferit să mai cumpere bătură de la bar.

Însă, Bejan şi Turturică s-au decis să-i aplice o corecţie consăteanului. Cei doi au lăsat prostituata în casă şi s-au întâlnit cu Pricope pe drum. Procurorii susţin că Costică Bejan şi Costel Turturică l-au lovit pe Mihai Pricope cu pumnii în zona capului, apoi l-au abandonat în şanţ. În urma loviturilor victima a decedat.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite