Iaşi: UPDATE Alertă de grad zero – vin „câinii“ pe Copou. Suporteri rătăciţi în Tudor Vladimirescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

430 de forţe de ordine vor fi prezente în această seară în Copou, pentru meciul Poli Iaşi – Dinamo.

Ora 17.30: Mai mulţi suporteri ai echipei Dinamo, rătăciţi în zona Tudor Vladimirescu, vor fi aduşi la stadionul din Copou cu escortă asigurată de jandarmii ieşeni, pentru a fi evitate eventualele incidente.

Ora 14.40:
După ce a ajutat-o în două rânduri pe Poli Iaşi să se salveze de la retrogradare, Andrei Cristea revine duminică în Copou, de această dată în calitate de adversar. Cu toate acestea, atacantul în vârstă de 25 de ani de la Dinamo Bucureşti are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale echipe.

„Am petrecut două retururi foarte bune la Poli şi mereu revin cu plăcere la Iaşi. Partida de astăzi are o însemnătate aparte pentru mine, însă sunt jucător profesionist şi trebuie să fac tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru ca echipa la care joc să câştige”, a declarat Cristea pentru Adevărul de Seară iaşi.

image



Deşi Poli Iaşi a întârziat plata tuturor drepturilor financiare către Cristea la plecarea acestuia din Copou, Andrei Cristea a ţinut să precizeze că situaţia s-a rezolvat până în prezent.

Ora 12:35:
Petre Grigoraş şi-a convocat elevii pentru un scurt antrenament în Copou, de la ora 11.00. De cealaltă parte, dinamoviştii au preferat să se relaxeze jucând biliard.

Ora 10:15:
Oficialii Politehnicii Iaşi nu au mai majorat preţurile biletelor, aşa cum au făcut la meciul cu Steaua. Un tichet la peluze costă 10 lei, respectiv 20 lei la tribune. Din cauză că ieşenii nu s-au îngrămădit la casele de bilete, tichetele mai pot fi găsite şi duminică, atât la stadion, cât şi la punctele de vânzare din Piaţa Unirii şi Podu Roş.

Reprezentanţii jandarmeriei ieşene au anunţat că vor veni inclusiv 100 de jandarmi de la Bacău pentru a sprijini pe cei din Iaşi. Din informaţiile existente, la Iaşi vor ajunge în cursul zilei de astăzi 400 de suporteri dinamovişti.

„Pentru că meciul a fost declarat cu grad ridicat de risc, accesul în stadion se va face începând cu ora 18,00 iar străzile din jur vor fi închise circulaţiei între orele 18.00 şi 22.00“, a declarat Mihai Cojocariu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi.

El a precizat că pentru a preveni eventuale incidente între suporteri, peluza B a stadionului va fi închisă, cu excepţia locului unde vor sta suporterii dinamovişti.

Organizatorul a stabilit ca spectatorii care au abonamente la peluza B să urmărească meciul de la peluza A.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite