Iaşi: UPDATE Cum a decapitat „Jack Spintecătorul“ doi oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: UPDATE Cum a decapitat „Jack Spintecătorul“ doi oameni
Iaşi: UPDATE Cum a decapitat „Jack Spintecătorul“ doi oameni

Urmăriţi pas cu pas cum a fost măcelărită una din victimele lui „Jack Spintecătorul” de la Răducăneni

Mai citeşte:

Iaşi: Reconstituirea crimelor care au îngrozit toţi sătenii din Răducăneni

Iaşi: Doi oameni decapitaţi în câteva ore. Una dintre victime a primit peste 80 de lovituri de cuţit

Iaşi: Casele oamenilor din Răducăneni au fost răscolite de Poliţie

Ionel Augustin, de 27 de ani, a povestit anchetatorilor cum şi-a căsăpit consăteanul de 21de ani, Ionuţ Bălteanu.

Criminalul a povestit cum a băut împreună cu Ionuţ Bălteanu, iar în drum spre casă au început să se certe. La un moment dat, Bălteanu i-a dat o palmă, iar criminalul ieşit din minţi a scos un cuţit şi i l-a înfipt în gât la marginea drumului.

image

Tânărul de 21 de ani s-a părbuşit la pământ. Criminalului i s-a părut că victima mai mişcă şi a mai infipt cuţitul de câteva ori.

image

Augustin a apucat victima de picioare şi a târât-o vreo 200 de metri până la o casă părăsită, iar acolo a decis să-i taie şi organele genitale.

image

În această săptămână, Augustin a ucis cu sânge rece şi o bătrână oarbă de 85 de ani, Maria Fisel. În acest caz reconstituirea nu a durat foarte mult, criminalul intrând peste bătrâna lipsită de apărare şi lovind-o cu cuţitul după cap.

Rudele acestuia spun că petrecea foarte mult timp în pat, iar când ieşea din casă se ducea direct la jocurile de noroc, unde risipea agoniseala familiei.

Ionel Augustin (27 de ani) i-a omorât pe Ionuţ Bălteanu (22 de ani) şi Maria Fisel (85 de ani) la fel de repede cum toca banii familiei la aparatele de poker din sat. „Jack Spintecătorul“ din Răducăneni locuieşte în casa părintească, împreună cu Maria Augustin, mama lui.


Tânărul are o cameră a lui, cu o canapea încăpătoare, o carpetă brodată cu chipul lui Iisus Hristos şi un televizor defect aşezat pe o măsuţă în colţ. În şifonier are câteva haine. „A venit în urmă cu aproape două luni din Italia. A fost în Napoli cu celălalt frate. Din câte mi-a povestit, a lucrat la o fermă. Îngrijea animale şi câştiga 600 de euro pe lună“, povesteşte Alfonso Augustin, unul din fraţi. Ionel, mezinul familiei, s-a întors de peste hotare cu 2.000 de euro, după cum spune Alfonso.

 Şi-a deschis un cont la o bancă şi i-a depus acolo pe toţi. Boala lui Ionel, spun rudele, sunt păcănelele. Juca poker ori de câte ori avea ocazia, subţiind considerabil agoniseala mamei sale şi a fratelui rămas în ţară. „Se ducea zi de zi şi scotea de la bancă euro. Într-o săptămână a tocat cam 1.000 de euro. Când nu avea bani, obişnuia să ia din casă. O dată, mama ascunsese nişte bani în sân. Când dormea, i-a tăiat bluza cu lama şi a dispărut cu banii“, spune cu necaz Alfonso.


Se ruga împreună cu preotul


Uneori, bărbatul avea perioade când stătea zile întregi, fără să iasă din cameră şi dormea. „Când se simţea mai rău, veneau copiii de la biserică şi preotul şi citeau rugăciuni împreună“, mai povesteşte Alfonso.
Fratele crede că problemele lui Ionel Augustin se trag din partea tatălui, care s-a sinucis cu ani în urmă din cauza problemelor psihice. „Asta este. I se trage din sămânţă cred“, a mai spus fratele criminalului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite