Iaşi: UPDATE Soţia moartă, soţul în comă după ce s-au intoxicat cu fum de la sobă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bătrâni s-au intoxicat, miercuri seara, cu monoxid de carbon provenit de la o sobă. Femeia a decedat, iar bărbatul se află în stare gravă la spital.

Ora 21.30 Cele două victime au fost găsite de fiica de 12 ani a unui nepot care locuia în aceeaşi curte."Ei se încălzeau cu o sobă cu gaz. Unchiul mai astupa coşul ca să nu iasă căldura. Iarna mergeam să verific în fiecare seară dacă nu e astupat coşul, dar el venea apoi în urma mea îl acoperea din nou", a explicat  Vasile Morăraşu, nepotul celor două victime. Acesta a povestit că şi-a mai salvat o dată rudele dintr-o situaţie asemănătoare.

Ora 20.00 Incidentul s-a produs într-o casă de pe strada Munteni nr. 14, în cartierul ieşean Păcurari. Conform primelor informaţii, Gheorghe Goga (71 ani) a făcut focul în sobă, dar în scurt timp el şi soţia lui, Stela Goga (66 ani), au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon.

„Echipajul medical care a ajuns la faţa locului a încercat manevre de resuscitare, dar în cazul femeii a fost declara decesul. Soţul a fost intubat şi adus la Spitalul «Sf. Spiridon» în comă. Starea pacientului este gravă, pronosticul de supravieţuire fiind rezervat”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic coordonator SMURD.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite