Iaşi: UPDATE O angajată a Primăriei Iaşi a vrut să se omoare din cauza zilelor libere obligatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia de 42 de ani este angajata Băii Comunale administrate de municipalitatea ieşeană şi s-a panicat atunci când a auzit că salariul îi va fi micşorat cu peste 100 de lei.

Citeşte şi:

A luat un pumn de pastile pentru a se „trata“ împotriva concediului fără salariu

Deşi nu a primit încă niciun anunţ oficial de la şefi, femeia a decis că nu mai vrea să trăiască dacă nici măcar salariul de mizerie nu-l va mai primi întreg.

Pacienta a povestit psihologilor de la CIRTITA că anunţul că nu va primi salariul întreg, cumulat cu o serie de probleme în familie, a determinat-o să recurgă la acest gest. Iuliana Hriscu lucrează la Baia comunală şi este cunoscută ca fiind o persoană mai dificilă.

„La Primăria Iaşi încă nu s-a făcut niciun anunţ cu privire la modul cum se va aplica prevederea legală care presupune diminuarea salariilor. Abia acum se lucrează la graficele care se vor pune în aplicare pentru a nu afecta activitatea şi mai durează până când se va anunţa modalitatea în care se vor lua zilele libere fără plată“, a declarat Andrei Trofor, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi.

El a precizat că cel mai probabil angajata de la Baia Comunală s-a impacientat după ce a auzit informaţiile din mass media.

Salariul maxim al angajaţilor de la Baia Comunală este de aproximativ 800 de lei. Cu o reducere de 15,5%, un salariat va pleca acasă doar cu aproximativ 650 de lei.

Pe aceeaşi temă

Citiţi cum puteţi depăşi mai uşor problemele de serviciu:

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite