Iaşi: UPDATE Patron de mansarde săltat cu mascaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teodor Coman, de la Trustul de Construcţii Moldova, a fost dus la audieri, după ce mai mulţi ieşeni au reclamat că ar fi fost păgubiţi de acesta.

ORA23.00 Teodor Coman şi doi directori ai firmei sale au fost reţinuţi de procurori pentru 24 de ore. Contabilul Trustului de Construcţii Moldova nu are voie să părăsească localitate, iar o altă persoană este audiată şi acum de procurori.

ORA 13.00 Omul de afaceri a fost luat astăzi de la sediul firmei din strada „Sf. Andrei“, după câteva ore de percheziţii.

Mascaţii au descins la sediul Trustului de Construcţii Moldova încă de la primele ore ale dimneţii. În urma percheziţiilor, anchetatorii au ridicat aproape un portabagaj de acte. Printre acestea se numără şi contracte încheiat cu zeci de ieşeni pentru ridicarea de mansarde.


În timpul percheziţiilor, la sediul firmei au venit şi câţiva ieşeni care susţineau că omul de afaceri le datorează bani. „I-am dat un avans de 7.000 de euro pentru ridicarea unei mansarde în Podu Roş. Apoi am reziliat contractul şi acum îl caut de câteva zile să-mi recuperez banii“, a spus Mihaela Rameder.


Anchetatorii spun că descinderea de astăzi nu are legătură cu dosarul „fabrica de spălat bani“, deşi surse oficiale susţin că Teodor Coman, fost Simileac, şi-ar fi trecut firma pe numele unei persoane fără adăpost, la fel cum procedau cele patru persoane reţinute săptămâna trecută la Iaşi. 

Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite