Iaşi: UPDATE Bătaie cu pumni şi fumigene la Poli Iaşi – Steaua Bucureşti (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: UPDATE Bătaie cu pumni şi fumigene la Poli Iaşi – Steaua Bucureşti (FOTO)
Iaşi: UPDATE Bătaie cu pumni şi fumigene la Poli Iaşi – Steaua Bucureşti (FOTO)

Partida de fotbal din dealul Copoului a fost precedată, duminică seară, de ciocniri între susţinătorii celor două echipe.

Mai citeşte:

Violenţe între ultraşii ieşeni şi cei gălăţeni

Ora 11.00: Incidentele au continuat şi între suporterii care au intrat pe stadion. În minutul 10 al meciului, steliştii s-au oprit din scandările împotriva lui Gigi Becali pentru a aprinde câteva torţe, pe care le-au aruncat în direcţia ieşenilor de la Peluza Sud, situată chiar lângă sectorul rezervat oaspeţilor.



Ieşenii nu au stat cu mâinile în sân şi au trimis o parte a fumigenelor înapoi între stelişti. (Grupaj foto: Florin Chirica)



Mâniaţi, mai mulţi susţinători ai echipei din Ghencea au încercat să doboare gardurile, însă fără succes. Conflictul dintre cele două facţiuni s-a stins în scurt timp, steliştii preferând să îl înjure mai departe pe Becali.

Ora 10.25:
Conform liderilor din galeria Politehnicii, suporterii stelişti au continuat să fie agresivi pe drumul către stadion. „De la Super Copou până în staţia de autobuz de lângă stadion a mai existat măcar o ciocnire violentă. Steliştii au intrat din plin într-un grup format din membrii galeriei, lovind în stânga şi dreapta. Nu au ţinut cont că era şi o fată cu fularul Politehnicii şi au plesnit-o de au trântit-o la pământ”, a indicat Bogdan, lider de galerie.

Ajunşi lângă stadion, steliştii s-au mai băgat într-o bătaie. „Pe drumul lor către sectorul rezervat oaspeţilor de la Peluza B, steliştii s-au intersectat cu nişte băieţi din galeria lui Poli şi s-a lăsat cu încăierare. Mulţi stelişti miroseau puternc a alcool”, a precizat Bogdan.

Ora 10.00: Din primele informaţii, reiese că suporterii ieşeni s-au întâlnit cu cei stelişti în zona fostului magazin Super Copou.

„Erau aproape 30 de stelişti, mai toţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Când ne-au văzut, au început să profereze înjurături la adresa moldovenilor, moment în care băieţii au ripostat. Facţiunile au alergat unele după altele şi au avut loc câteva încăierări”, a declarat Marius Şrainer, preşedintele Ligii Suporterilor Politehnicii.

Vom reveni cu amănunte.

image
image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite