Iaşi: Turiştii, nebăgaţi în seamă de edili

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Turiştii, nebăgaţi în seamă de edili
Iaşi: Turiştii, nebăgaţi în seamă de edili

Citeşte şi: Iaşiul, un labirint fără ieşire pentru străini În timp ce marile oraşe din ţară au porţile deschide pentru turişti în fiecare zi, la Iaşi reprezentanţii Centrul de

Citeşte şi:

Iaşiul, un labirint fără ieşire pentru străini

În timp ce marile oraşe din ţară au porţile deschide pentru turişti în fiecare zi, la Iaşi reprezentanţii Centrul de Informare Turistică au program de bugetari.

Dezinteresul pentru activitatea din turism reiese şi din datele statistice care arată că numărul celor vor să se informeze cu privire la oferta oraşului este în scădere. Practic, până la mijlocul acestui an, pe la Centrul de informare turistică au trecut puţin peste 600 de vizitatori, în timp ce, în aceeaşi perioadă a anului trecut, au fost 1.000 de persoane.

„Turiştii folosesc ghidurile turistice de la hoteluri sau informaţiile de pe internet, iar la noi ajung doar care doresc informaţii suplimentare“, explică Anca Zota, şef Birou Promovare Turistică. Aceasta a precizat că turiştii solicită informaţii despre evenimentele care sunt organizate în Iaşi în perioada în care aceştia îl vizitează.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite