Tupeu cu bolizi de lux pe aleile unui parc din Iaşi. Copiii puşi în pericol de nesimţirea unor şoferi! FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşini parcate pe aleile din parc la Iaşi
Maşini parcate pe aleile din parc la Iaşi

Părinţii care au ieşit la plimbare cu cei mici în Parcul Expoziţiei, duminică după-amiază, au fost nevoiţi să se ferească de maşinile de lux parcate pe aleea principală a grădinii publice.

Trei bolizi au fost lăsaţi pe o alee din spaţiul de agrement printre copii cu role, cu biciclete şi părinţi cu cărucioare. Gestul proprietarilor maşinilor de lux a nemulţumit zecile de persoane aflate la plimbare. "Nu este normal să vii cu maşina până în mijlocul parcului. Am ieşit cu cei mici la plimbare şi găsesc maşini în parc. Aici se joacă copii şi ar putea fi în pericol dacă oricine intră nestingherit cu maşina. Am sunat la 112", a spus revoltat Paul, unul dintre părinţii aflaţi în parc.

Maşini parcate pe aleile din parc la Iaşi

Maşinile aveau prinse flori şi baloane pe capote şi la oglinzi, semn că aparţineau unor nuntaşi care sărbătoreau la unul dintre localurile din Parcul Expoziţiei. În jurul orei 18.00, cinci agenţi de la Poliţia Locală au ajuns în parc şi i-au luat la întrebări pe şoferii care şi-au făcut apariţia în timp ce oamenii legii notau numerele de înmatriculare ale autoturismelor. Mai multe femei de etnie rromă, rude ale şoferilor, au venit la maşini, iar la scurt timp autoturismele au fost scoase din parc. "Este vina noastră", a recunoscut una dintre femeile venite să discute cu agenţii.

Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, în parcurile din Iaşi nu au acces maşinile, iar cei care încalcă decizia riscă amenzi de câteva sute de lei. 

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite