Eveniment caritabil la Iaşi cu trupa VUNK. Câţi bani s-au strâns pentru o fetiţă care nu poate merge FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O copilă de opt ani din Iaşi, Diana Andreea Tobol, care suferă de retard psihomotor, a beneficiat de sprijinul masteranzilor de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor care au organizat „One Night for One Life“.

La evenimentul caritabil organizat săptămâna trecută într-un club ieşean au fost invitaţi trupa VUNK, Explosive Dance şi neomagicianul Mydas. Alături de ei s-au distrat 400 de ieşeni.

image

„Scopul evenimentului organizat cu sprijinul organizaţiei «Salvaţi copiii» - filiala Iaşi a fost de a strânge fonduri pentru Delia Andreea Tobol, o fetiţă de 8 ani, din Iași, ce suferă de chist arahnoidian de fosă posterioară, retard psihomotor. Acest diagnostic atrage imposibilitatea de a merge, probleme de vedere şi de vorbire“, au anunţat organizatorii evenimentului.

Zeci de voluntari ieşeni au împărţit zâmbete în Piaţa Unirii FOTOGALERIE

Familia fetiţei are nevoie de 4.000 de lire pentru tratament de specialitate în Londra. La evenimentul caritabil s-au strâns în jur de 2.200 de lire. Cei care vor să ajute familia fetiţei cu sume care să acopere diferenţa bani pot face donaţii în conturile RO77 RZBR 0000 0600 0513 088, de lei, sau în cel de euro, RO45 RZBR 0000 0600 1399 4840.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite