Trenul Iaşi-Dorohoi, implicat într-o tragedie feroviară la Măşcăteni. Patru persoane au murit (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru persoane au murit pe loc după ce maşina în care se aflau a fost izbită de un tren
Patru persoane au murit pe loc după ce maşina în care se aflau a fost izbită de un tren

Patru persoane au murit într-un accident produs pe calea ferată. Trenul care circula pe ruta Dorohoi-Botoșani a lovit în această dimineață în plin o mașină marca Cielo.

Ora 12.40 Din primele informaţii se pare că vinovat este şoferul autoturismului care nu s-a asigurat în momentul trecerii peste calea ferată. Reprezentanţii companiei Regiotrans susţin că nu au nicio vină în tragediile feroviare din localitatea botoşăneană Măşcăteni şi localitatea ieşeană Scânteia. „Din informaţiile pe care le am de la reprezentantul nostru trimis la faţa locului vinovat este şoferul. Acesta nu s-a asigurat. În prezent sunt echipaje SMURD şi de Descarcerare acolo. În tren erau în jur de 30-35 de călători. Şi acum, ca şi la accidentul de la Scânteia, ne-am confruntat cu neatenţia şoferilor, nu a fost vina noastră“, spune George Opaiţ, directorul Regiotrans pe secţiunea Leţcani-Dorohoi.

Ora 12.30 Trenul care circulă pe ruta Iaşi-Dorohoi aparţine firmei private Regiotrans SRL. Un alt tren al acestei firme, care circula pe ruta Iaşi-Braşov, a provocat anul trecut şi tragedia de la Scânteia în care şi-au pierdut viaţa 14 persoane.

Citeşte şi:

Iaşi: VIDEO (Update) 13 morţi şi 3 răniţi la Scânteia, într-un microbuz pirat lovit de tren

Iaşi:EXCLUSIV Preţul unei vieţi pierdute în tragedia de la Scânteia: doar 700 de lei

Ora 11.50 Accidentul a avut loc la trecerea de nivel din localitatea botoșăneană Mășcăteni. Conform autorităților, vinovat de producerea accidentului este șoferul autovehiculului, care a ignorat semnalele sonore și luminoase.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite