Trei ieşence spulberate pe zebră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Răileanu, autorul accidentului
Tudor Răileanu, autorul accidentului

 Accidentul s-a produs azi-dimineaţă, la ora 9.00, pe o trecere de pietoni din Târgu Cucu. Tudor Răileanu, profesor la Politehnică în Iaşi, conducea un autoturism Ford.

Cadrul didactic venea dinspre bulevardul Independenţei şi se îndrepta spre serviciu. Ajuns la trecerea de pietoni din dreptul esplanadei din Târgu Cucu, bărbatul a lovit în plin trei femei, care încercau să traverseze regulamentar strada din partea dreaptă a şoferului. „Nu cred că le-a văzut“, spune un martor la accident. Imediat, femeile au fost preluate de Serviciul de Ambulanţă şi transportate la spital.


A intrat în stare de şoc


Două dintre ele, soacră şi noră, de 42, respectiv 18 ani, au fost duse la Urgenţe. „Cadrul didactic a intrat în stare de şoc. Tudor Răileanu abia a reuşit să le spună câteva cuvinte oamenilor legii despre cele întâmplate. „Nu le-am văzut când au traversat. Nu ştiu de unde au apărut. Nu-mi aduc aminte din ce parte a maşinii au venit“, a spus Răileanu. Poliţiştii îi vor întocmi dosar penal pentru vătamare corporală. „Din primele cercetări rezultă că şoferul autoturismului Ford nu a acordat prioritate celor trei pietoni care traversau printr-un loc regulamentar. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale primite de victime, se vor extinde cercetările“, a declarat Radu Pârvu, poliţist la Rutieră.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite