Trei deţinuţi au ajuns la Urgenţe: unul a înghiţit sârmă, altul s-a ars şi al treilea s-a tăiat UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Spitalul de Urgenţă din Copou au îngrijit în numai câteva ore trei deţinuţi de la Penitenciarul din Iaşi.

Un bărbat încarcerat de 35 de ani, care a încercat de mai multe ori să se sinucidă, a fost adus dimineaţă după ce a înghiţit o bucată de sârmă.

„Un alt pacient adus de la Penitenciar a beneficiat de tratamentul chirurgilor reconstructivi. Acesta s-a ars cu lichid fierbinte la nivelul toracelui şi braţului stâng", a afirmat Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul „Sf. Ioan".

Cel de-al treilea deţinut care a fost tratat miercuri la Urgenţe are 52 de ani şi a avut nevoie de îngrijirea medicilor pentru că s-a tăiat la piciorul drept.


image

Deţinutul de 35 de ani a înghiţit o bucată de sârmă cu o lungime de aproape 20 de centimetri. La radiografie, medicii au observat că bucata de aluminiu, care a fost strânsă ghemotoc înainte de a fi înghiţită, nu poate fi scoasă chirurgical.

Citeşte şi:

Bătaie între deţinuţi la Judecătoria Iaşi

Un angajat al Penitenciarului a făcut infarct în timp ce păzea deţinuţii la lucru

„I-am făcut radiografie şi l-am trimis înapoi în Penintenciar. Va elimina corpul străin pe cale naturală", a afirmat Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul „Sf. Ioan".

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite