Iaşi: Trei cazuri noi de gripă porcină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Trei cazuri noi de gripă porcină
Iaşi: Trei cazuri noi de gripă porcină

Bolnavii sunt elevi de la licee diferite, iar doi dintre ei sunt internaţi în spitale din Bacău şi Giurgiu

Institutul Cantacuzino a confirmat duminică seara încă trei trei cazuri de gripă nouă au fost confirmate la Iasi. Este vorba despre doi elevi de clasa a IX-a de la  Seminarul Teologic "Vasile cel Mare" şi  Liceul cu Program Sportiv şi unul în clasa a X-a de la Liceul Informatic.

Cursurile claselor în care învaţă aceştia au fost suspendate pentru o săptămână. Elevul de la Liceul cu Program Sportiv se află internat într-un spital din Giurgiu, întrucât se afla în cantomanent în acest oraş. "Tânărul s-a prezentat la spitalul din localitatea respectivă, unde este şi internat. Pentru că până la plecarea în cantonament, acesta a intrat în contact cu colegii de clasă, activitatea de învăţământ de la acea clasă a fost suspendată", a declarat Marius Voicescu, purtotorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi.

De asemenea, elevul de la „Vasile cel Mare” se află internat la Spitalul din Bacau. Având în vedere că debutul bolii a avut loc la Iaşi, au fost suspendate cursurile la acea clasă pentru şapte zile. Elevul de la Liceul de Informatică a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite