Transportul public la Iaşi, promovat cu bani europeni prin desene animate şi baloane (FOTO şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii din Primărie au inaugurat vineri finalizarea campaniei de educare şi informare a transportului public, derulată prin Programul Civitas. Timp de opt luni, angajaţii Primăriei au împărţit flyere, hărţi ale transportului în comun şi au încercat să-i convingă pe elevi şi studenţi să meagă cu autobuzele RATP.

Ieşenii certaţi cu civilizaţia au distrus noile staţii de autobuz (VIDEO)

Iaşi: Coridorul „green light“, nefuncţional după patru luni de la inaugurare

„Prin această campanie de educare, am încercat să promovăm un nou tip de transport. Am fost în şcoli şi universităţi, am vorbit cu elevii pentru a-i convinge să aleagă această modalitate de transport“, a spus Beatrice Fotache, manager de proiect Archimedes.

Angajaţii Primăriei au împărţit prin oraş materiale de promovare pentru utilizarea transportului în comun şi au organizat întâlniri cu elevii şi studenţii ale căror şcoli sunt pe coridorul Civitas.

image

Liceenii au ascultat cuminţi cum ar trebui să circule cu autobuzele RATP

image

Campania Primăriei nu a trezit şi interesul studenţilor

image

Aceştia au postat un filmuleţ pe ecranele din mijloacele de transport ale RATP.

„Campania este un prim pas pentru a determina populaţia municipiului să aleagă transportul în comun. Este aglomeraţie şi sunt blocaje în trafic pentru că lumea alege maşina personală“, a spus Maricel Ghercă, directorul RATP.

Scopul campaniei a fost creşterea numărului de călători ale RATP, care nu a fost atins însă. „Nu putem spune că a crescut numărul de călători din cauza acestei campanii. este însă un prim pas“, a mai spus Ghercă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite