Iaşi: Tramvaiul 7 circulă până la Billa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Tramvaiul numărul 7 va circula în această săptămână doar până la Billa, pentru că lucrările pe strada Canta nu au fost finalizate. „Încă mai avem de turnat mastic între liniile

 Tramvaiul numărul 7 va circula în această săptămână doar până la Billa, pentru că lucrările pe strada Canta nu au fost finalizate.

„Încă mai avem de turnat mastic între liniile de rulare şi asfalt şi prin urmare nu avem cum să deschidem circulaţia şi pentru tramvaie. Sperăm ca până la începutul săptămânii viitoare să se finalizeze lucrarea în zona respectivă“, a declarat Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al RATP Iaşi. El a precizat că lucrările din Podul de Piatră continuă, dar nu se ştie clar când anume vor fi finalizate.

Edilii promit finalizarea lucrărilor în noiembrie

Reprezentaţii RATP susţin că în luna noiembrie vor reda circulaţiei şi linii de tramvai din Tătăraşi, pe porţiunea Tătăraşi Nord-Doi Băieţi,  acolo unde lucrează societatea greacă Themeli. Acolo mai este necesară montarea a 200 de metri de linie, iar reprezentaţii firmei susţin că vor finaliza lucrările pe 31 octombrie. Contractul iniţial semnat cu societatea Themeli prevedea ca lucrările de modernizare a celor 4,14 kilometri de cale de rulare din Tătăraşi să fie finalizate în luna aprilie 2009.

Reprezentanţii Primăriei nu au găsit nicio formulă legală pentru a rezilia contractul în urma întârzierilor la predarea lucrării. Scuza constructorilor a fost lipsa banilor.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite