Iaşi: Un copil de opt ani a vandalizat un microbuz, iar un bărbat a vrut „să urce“ cu dulapul în spate în tramvaiul aflat în mişcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi angajaţi ai Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Iaşi au avut parte zilele acestea de întâmplări mai ciudate. Şoferul unui microbuz s-a trezit cu maşina „atacată“ cu pietre, iar un vatman a văzut cum un bărbat care căra un dulap în spate s-a izbit la propriu de tramvaiul său.

Şoferul microbuzului Iveco circula pe traseul 14, în comuna Ciurea. În zona denumită de localnici „la troiţă", imediat după plecarea din staţie, şoferul a auzit un zgomot puternic în spate. Când s-a uitat, a văzut cum unul dintre geamurile maşinii se făcuse ţăndări după ce un puşti de opt ani aruncase cu o piatră.

„Angajatul l-a văzut pe băiat că a intrat într-o curte şi a sunat la Poliţie. Oamenii legii încearcă acum să ia legătura cu părinţii acestuia pentru a stabili cum vor plăti daunele. Dacă nu se va ajunge la o înţelegere, vom face o plângere penală pentru distrugere", a spus Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al RATP Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor regiei de transport public, valoarea geamului distrus este de aproximativ 600 de lei. În cazul în care părinţii puştiului nu vor achita montarea acestuia, ar putea fi obligaţi să plătească şi staţionarea maşinii în garaj.

Accident stupid cu dulapul în spate

Ghinionul nu i-a ocolit nici astăzi pe angajaţii regiei. În dreptul caselor de pe Splai Bahlui, situate între Podul de Piatră şi Piramida lui Dubeţ, un bărbat s-a ales cu un traumatism cranian după ce s-a lovit de un tramvai.

„Din câte am înţeles, în zonă ar fi un atelier de tâmplărie unde ieşirea din curte dă direct în liniile de tramvai. Probabil persoana a ieşit cu dulapul în spate şi nu a văzut tramvaiul care trecea, lovindu-se de lateralul acestuia. În urma şocului, a căzut şi s-a lovit cu tâmpla de un obiect ascuţit“, a mai spus purtătorul de cuvânt al RATP Iaşi. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital.

Din cauza accidentului, circulaţia pe traseul respectiv a fost blocată în intervalul orar 11.40 - 12.00.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite