Tragedie la Casa de Pensii din Iaşi: un bătrân a murit în timp ce stătea la coadă pentru o adeverinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Tărăbuţă, un ieşean de 77 de ani, a murit joi la amiază în interiorul Casei de Pensii unde se afla pentru a lua o adeverinţă care să arate că este asigurat la sănătate. Documentul îi era necesar la o operaţie care trebuia să i se facă în perioada următoare.

Un bătrân din Iaşi a făcut stop cardiac în timp ce se afla în audienţă la Casa de Pensii. Bărbatul, penultimul din rândul la care s-a aşezat, şi-a găsit sfârşitul chiar în biroul funcţionarilor, în timp ce solicita să i se elibereze o adeverinţă care să ateste că este asigurat la sănătate. Din câte le-a spus angajaţilor, bătrânul urma să suporte o intervenţie chirurgicală în perioada următoare.

A leşinat la şedinţa de la Prefectura Iaşi

„Bărbatul a solicitat o adeverinţă că este asigurat pentru a face dovada la Casa de Sănătate. Din câte am înţeles trebuia să facă o operaţie. Nu arăta suferind, vorbea bine şi deodată nu mai avea aer, nu putea respira. Au venit doctorii de la Comisia de Expertiză de la noi, am chemat şi Salvarea, dar a murit", spune Adriana Grecu, directorul Casei de Pensii Iaşi.

Medicii l-au resuscitat pe Alexandru Tărăbuţă timp de o oră, de la 13.30 la 14.30, dar nu a mai putut fi salvat.

Bătrânul s-a pensionat în 1995, avea studii superioare, a fost inginer şi a lucrat în domeniul construcţiilor.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite