Iaşi: Traficantul de cocaină din Botoşani a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul din comuna Tudora, judeţul Botoşani, a fost reţinut în această seară de procurorii DIICOT Iaşi după ce a vândut 19 grame de cocaină unui agent sub acoperire. Mihai Vătavu (25 de ani) este cercetat pentru trafic şi consum de droguri de mare risc.

Ora 15.04 Mihai Vătavu a fost arestat de magistraţii Tribunalului Iaşi pentru 29 de zile. Tânărul poate face recurs.

Ora 22.30 Bărbatul ar fi adus 30 de grame de droguri din Spania în luna decembrie 2009. În urmă cu câteva zile acesta a vândut 1 gram de cocaină unui agent sub acoperire, iar astăzi i-a dat încă 19 grame. După ce ultima tranzacţie a avut loc, Vătavu a fost ridacat de procurorii DIICOT şi ofiţerii de la Crimă Organizată. Potrivit anchetatorilor, pentru cele 19 grame de cocaină bărbatul a cerut 1.400 de euro.

În casa lui Vătavu din Tudora au mai fost găsite alte câteva grame de drog.

În faţa anchetatorilor, tânărul a susţinut că a adus cocaină din străinătate pentru consum propriu, iar un prieten l-a rugat să o vândă.

"Este un eveniment nefericit în viaţa clientului meu. Din punctul meu de vedere şi agentul sub acoperire l-a instigat să vândă. A avut o atitudine cooperantă", a declarat Bogdan Tufeanu, avocatul lui Vătavu.

Mihai Vătavu va fi dus mâine dimineaţă la Tribunalul Iaşi cu propunere de arestare preventivă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite