Trafic infernal pe Copou la deschiderea anului universitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În intersecţia din Fundaţie a fost ieri un ambuteiaj permanent
În intersecţia din Fundaţie a fost ieri un ambuteiaj permanent

Circulaţie de coşmar pe bulevarul Carol I, ieri dimineaţă! Deschiderea anului universitar, dar şi lucrările la partea carosabilă de la Rond-Triumf până la Breazu, au paralizat traficul rutier pe principala arteră din oraş

Mijloacele de transport în comun făceau şi câte 25 de minute până coborau Copoul, iar claxoanele răsunau în intersecţii, acolo unde se formau şi cele mai multe ambuteiaje. Nervii şoferilor erau întinşi la maximum mai ales când prindeau o coadă kilometrică la semaforul din Fundaţie.

Tramvaie şi autobuze supraaglomerate

„Ne izbim de aceeaşi problemă în fiecare toamnă, odată cu începerea anului universitar. Acum, colac peste pupăză mai sunt şi lucrările pe bulevardul central. Stăm la cozi şi ne enervăm în trafic, altă soluţie nu avem“, spune Doru Petrache, şofer. Deranjaţi de modul în care se circulă în oraş sunt şi călătorii din mijloacele de transport în comun. Tramvaiele erau ticsite cu oameni, mai ales în prima parte a zilei, atunci când a coincis cu deschiderea anului studenţesc la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“.

Vezi şi:

Prima zi din anul universitar în imagini. 60.000 de studenţi încep azi şcoală FOTO

„Parcă am fi saci cu cartofi, nu oameni. Dacă tot plătim câte aproape 2 lei pentru o călătorie ar trebui să ni se ofere nişte condiţii. Tramvaiele trec foarte rar, se stă mult în staţie şi se aglomerează de abia mai poţi să respiri“, spune Andreea, studentă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite