Iaşi: Trafic strangulat din cauza lucrărilor în zona Gării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Trafic strangulat din cauza lucrărilor în zona Gării
Iaşi: Trafic strangulat din cauza lucrărilor în zona Gării

Reprezentanţii municipalităţii au anunţat că timp de două săptămâni vor fi executate lucrări pe Străpungere Silvestru între străzile Bacinschi şi Gară vor fi executate lucrări timp de două săptămâni.

Circulaţia pe strada Străpungere Silvestru se derula cu dificultate în această dimineaţă, după ce muncitorii firmei contractate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) au demarat lucrările de asfaltare pe tronsonul din DN28.
„Se circulă mai greu, dar este de înţeles. Bine că s-au apucat de asfaltat, că era şi timpul. Poate termină lucrările anul ăsta“, a spus Ioan S., şofer. În zonă, circulaţia este dirijată de agenţi ai Poliţiei Rutiere şi Comunitare. Şi pietonii au întâmpinat probleme. Pe unele porţiuni au fost nevoiţi să treacă prin şantierul deschis pe strada Silvestru.

Lucrările din zonă vor dura cel puţin două săptămâni
Reprezentanţii municipalităţii au anunţat că, începând de astăzi, pe Străpungere Silvestru între străzile Bacinschi şi Gară vor fi executate lucrări timp de două săptămâni. „Circulaţia autovehiculelor se va face dinspre Canta spre Gară pe linia de tramvai, iar în sensul invers pe spaţiul carosabil“, a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Lucrările la şina de tramvai dinspre Canta şi Podul de Piatră au fost achitate de autorităţile locale, dar costurile pentru asfaltarea DN28 sunt suportate de DRDP, firma contractată fiind Vega ’93 Galaţi, care lucrează şi la şoseaua de centură a Iaşiului. Reprezentanţii DRDP au precizat că pentru lucrările la cele două drumuri naţionale care trec prin municipiu, DN 28 şi DN 24, au fost alocaţi de la începutul anului în jur de 3,4 milioane de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite