„Trădătorul“ Pancu nu mai este un idol la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a acceptat să meargă în cantonament cu rivalii de la FC Vaslui, Daniel Pancu a pierdut iubirea suporterilor din Copou.

Zilele în care Daniel Pancu era adulat de tribunele stadionului din Copou riscă să devină doar o amintire.

Atacantul de 32 de ani a afirmat în repetate rânduri că în România va juca numai la Rapid şi Poli Iaşi, el dorind să îşi încheie cariera pe stadionul „Emil Alexandrescu", la clubul care l-a lansat în fotbal. Totuşi, Pancu nu a revenit acasă, ci tocmai la marea rivală a lui Poli, FC Vaslui.

Lucrurile nu sunt însă bătute în cuie, având în vedere că Pancu nu va semna cu vasluienii decât după 5 iulie, când se termină cantonamentul din Austria. Totuşi, alegerea lui Pancu a fost primită cu asprime de suporterii ieşeni.

„Ştim că Pancu a purtat discuţii şi cu Poli, inclusiv cu primarul Gheorghe Nichita. În fiecare an l-am aşteptat să revină acasă, dar acum aveam cel mai mult nevoie de el ca să pună umărul la promovarea echipei. Nu ne-am fi aşteptat însă să aleagă Vasluiul, motiv pentru care ni s-a dus de la inimă", a declarat Marius Şrainer, şeful Ligii Suporterilor Ieşeni.

Suporterii mai trag însă speranţă că „Pancone" nu va trăda culorile clubului din Copou.

„La Iaşi momentan nu este niciun program de pregătire cât timp nu există claritate la nivelul conducerii administrative şi tehnice. Noi sperăm că Pancu s-a dus în cantonamentul Vasluiului doar pentru a nu rămâne în urmă cu pregătirea fizică", a încheiat Şrainer.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite