Topul chiulangiilor din liceele ieşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Până când caloriferele se vor dezmorţi, copiii fac ore în frig
Până când caloriferele se vor dezmorţi, copiii fac ore în frig

În loc să se remarce prin rezultate de excepţie la concursurile şi olimpiadele şcolare, unele instituţii de învăţământ preuniversitar din judeţ au reuşit performanţe numai în ceea ce priveşte numărul de absenţe.

Pe primul loc, atât anul acesta, cât şi anul trecut se clasează Liceul Tehnologic din Holboca, instituţie care a reuşit şi "performanţa" de a nu avea niciun candidat promovat la examenul de Bacalaureat timp de doi ani la rând. Aici anul trecut media absenţelor pe elev a fost de 66.3, anul acesta scăzând la numai 35,6.

Pe locul al doilea se află Colegiul Tehnic de Transporturi din Iaşi, cu 28 de absenţe pe elev, urmat de Colegiul Tehnic "Dimitrie Leonida" din municipiu cu 27,7 absenţe.

Seminariştii, în "top ruşinică"

În topul realizat de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean se află inclusiv instituţii de învăţământ recunoscute, precum Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" din Iaşi sau Liceul Economic de Turism, tot din municipiu.

Una dintre "surprizele" clasamentului este reprezentată de Seminarul Teologic Ortodox "Sf. Vasile cel Mare" din Iaşi, cu o medie de 13,1 absenţe pentru fiecare seminarist.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite