Iaşi: Zeci de urări pentru actorul din Todireşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Zeci de urări pentru actorul din Todireşti
Iaşi: Zeci de urări pentru actorul din Todireşti

Povestea puştiului de la ţară care a reuşit să impresioneze cu talentul şi sinceritatea sa comisia de examinare de la Colegiul de Arte „Octav Băncilă“ din Iaşi nu le-a rămas indiferentă

Povestea puştiului de la ţară care a reuşit să impresioneze cu talentul şi sinceritatea sa comisia de examinare de la Colegiul de Arte „Octav Băncilă“ din Iaşi nu le-a rămas indiferentă cititorilor cotidianului „Adevărul“ şi „Adevărul de Seară“.

Prin intermediul site-ului www.adevarul.ro, aceştia i-au transmis felicitări puştiului. „Bravo ţie Alex. Ştiam că o să reuşeşti. Abia aştept să vin la teatru invitată de tine, în caz că nu uiţi că am fost colegi. Felicitări şi noroc în continuare“, îi scrie Andreea Balcan. Alexandru Damaschin, de 15 ani, a reuşit performanţa de a intra primul pe listă la Colegiul de Arte „Octav Băncilă“ din Iaşi, ajutat de soţii Taşcă, doi profesori inimoşi de la şcoala din Todireşti.

Băiatul a repetat zilnic, timp de trei luni, repertoriul format din poezii ale lui Mihai Eminescu, cântece vechi şi un fragment din Romeo şi Julieta de William Shakespeare. Reuşita tânărului a fost apreciată şi de Radu, un alt cititor: „Ideea e că în vremurile actuale mai vedem totuşi că există şi nişte copii normali, care totuşi vor sa aibă un viitor“.

Alături de Alex sunt şi prietenii din comuna Todireşti. „Chiar merita să intre la Colegiul de Artă. Toţi din Todireşti ştiu cât repeta cu cei doi mentori extraordinari pe care îi admir şi respect. Doamna profesoară are cu ce se mândri deorece a fost actriţă. Bravo, Alex, să fii cel mai bun”, a scris şi Dienutza.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite