Terapii de ultimă oră pentru tratarea cancerului prezentate la Iaşi. Află ce trebuie să mănânci şi ce sporturi sunt indicate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva Adevarul
Foto: Arhiva Adevarul

Bolnavii oncologici pot lua parte joi, 31 mai, de la 16.00, la Centrul Oncosuport din bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 42-44, la o videoconferinţă susţinută la Bucureşti de doctorul Silvia Ilie, care va prezenta ultimele cercetări în domeniul cancerului şi cele mai recente tendinţe utilizate cu succes în Franţa pentru tratarea acestei maladii.

Joi, 31 mai, timp de oră şi jumătate, bolnavii de cancer şi rudele lor vor afla ce le este recomandat să mănânce în timpul tratamentelor şi care sport este benefic de la un specialist în domeniu, doctorul oncolog Silvia Ilie, recent întoarsă din Paris, care va susţine un seminar în cadrul căruia va împărtăşi ultimele cercetări şi terapii utilizate cu succes în Franţa pentru tratarea acestei maladii.

Ghid pentru bolnavii de cancer. Cum să faci faţă programului de lucru dacă suferi de această maladie

Coadă la aparatul de prelungit viaţa

Iaşi: Bolnavii de cancer, fără aparatul vieţii

Deşi seminarul este susţinut în Capitală, bolnavii din Iaşi vor putea urmări dezbaterea în cadrul unei videoconferinţe susţinute în cadrul centrului Oncosuport din bulşevardul Tudor Vladimirescu, nr. 42-44, la etajul II.

Mână de ajutor pentru 100 de persoane din Iaşi care suferă de cancer

Bolnavii măcinaţi de cancer sunt umiliţi de medicii din spitalele ieşene

Ieşenii cu cancer, ajutaţi să se angajeze

În cadrul întâlnirii vor fi abordate teme precum starea de bine şi imaginea corporală (dieta în timpul tratamentelor oncologice şi după, suplimente nutritive: beneficii, non-beneficii, psihoterapie, sofrologie), sportul şi cancerul (artele marţiale, dansul contemporan), terapii alernative pentru calitatea vieţii (terapia prin artă, bioenergia, biorezonanţa).

Un şarlatan vinde „leacuri“ anticancer

Ieşenii care au nelămuriri pot interveni cu întrebări la finalul seminarului, când sunt alocate 30 de minute pentru răspunsuri.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite