Terapie anti-criză pe malul apei şi în parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă unii au preferat liniştea oferită de lacul Ciric, fie pentru pescuit, fie pentru picnic, alţi ieşeni au ales să petreacă mai multe clipe alături de copii, în parc.

Ziua liberă dată prin lege de Rusalii i-a scos pe ieşeni din case. Chiar dacă nu s-au mai înghesuit la grătare, angajaţii care au beneficiat de minivacanţă  au găsit suficiente metode de relaxare. Marian Bănel (37 de ani) este de profesie lăcătuş-mecanic. Dacă nu ar fi fost ziua liberă, spune acesta, probabil că de dimineaţă ar fi muncit de zor, în loc să se relaxeze pe malul lacului Ciric, la o partidă de pescuit. „Mi-am programat ziua asta de ceva timp, şi chiar i-am spus soţiei că astăzi merg la pescuit şi că nu are treabă cu mine“, a spus Marian, în timp ce-şi pregătea tacticos lansetele. Tot în sânul naturii a preferat să se relaxeze şi Iuliana Matei, de profesie asistentă medicală. Ieşeanca a venit împreună cu rudele şi au pregătit o masă cu aperitive, fără grătar.


Copiii şi-au adus părinţii la joacă


„Dacă munceam, acum eram prin saloane, la vizite, pe la pacienţi, sau le administram tratamentul“
, a spus şi Iuliana Matei. Ieşeanca a mărturisit chiar că astăzi era de serviciu, dar că a făcut schimb cu o colegă pentru a fi împreună cu familia. Cele mai aglomerate locuri din Iaşi, încă de la primele ore ale dimineţii, s-au dovedit a fi însă parcurile. În Copou, zeci de părinţi şi copii au petrecut câteva ore de neuitat, printre leagăne, tobogane, căluţi şi alte dispozitive special amenajate pentru joaca celor mici. „Am profitat de ziua liberă pentru a-mi aduce băieţeii în parc. Dacă se muncea astăzi, eram la birou până la ora 18.00“, a spus şi Elena Grosu, angajat în domeniul marketingului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite