Ţepar prin telefon, trimis în judecată pentru că a păcălit o ieşeancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Footo: Arhiva
Footo: Arhiva

Adrian Săceanu (28 de ani) din Arad a păcălit o femeie din Iaşi că a câştigat o Dacie şi a lăsat-o fără aproape 300 de euro.

Procurorii Parchetului de ăe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe Adrian Săceanu (28 de ani) din Arad pentru înşelăciune. Potrivit anchetatorilor, în perioada octombrie 2008 - noiembrie 2009, tânărul a sunat mai multe persoane din ţară le-a anunţat că ar fi câştigat un autoturism Dacia. Însă, pentru a intra în posesia premiului oamenii ar fi trebuit să achite nişte taxe. În plasa lui Săceanu ar fi căzut şi o ieşeancă.

Afacerist ieşean condamnat pentru înşelăciune cu geamuri termopan

Potrivit procurorilor, tânărul a sunat-o pe femeie şi i-a spus că a câştigat o Daci şi că poate primi maşina sau suma de 38.500 de lei. Femeia i-ar fi spus că doreşte maşina, iar pentru a o primi Săceanu i-a cerut să transfere 295 de euro într-un cont bancar pentru taxe, în maxim 35 de minute de la încheierea convorbirii telefonice.

 Femeia a depus banii la bancă, dar Săceanu a sunat-o de pe un alt număr de telefon şi i-a spus că este de la o firmă de asigurări şi trebuie să mai depună alţi 450 de euro în acelaşi cont. Procurorii susţin că ieşeanca a refuzat să depună alţi bani.

Casiera unui dealer auto din Iaşi condamnată pentru că şi-a băgat în buzunar 15.000 de lei lunar din banii clienţilor

După câteva ore, Adrian Săceanu a sunat din nou victima, anunţat-o că este angajatul unei firme de curierat şi maşina este în drum spre Iaşi, dar trebuie să depună 450 de euro în acelaşi cont. De această dată femeia a anunţat Poliţia.În faţa anchetatorilor, Adrian Săceanu a recunoscut faptele.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite