Iaşi: Teodosian, elevul-criminal, este huiduit de copii pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Teodosian, elevul-criminal, este huiduit de copii pe internet
Iaşi: Teodosian, elevul-criminal, este huiduit de copii pe internet

Prietenii de pe site-ul www.clopotel.ro i-au transmis mesaje dintre cele mai dure băiatului care şi-a ucis mama cu ciocanul. Teodosian G., copilul de 13 ani care şi-a ucis în vară mama cu 20 de

Prietenii de pe site-ul www.clopotel.ro i-au transmis mesaje dintre cele mai dure băiatului care şi-a ucis mama cu ciocanul.

Teodosian G., copilul de 13 ani care şi-a ucis în vară mama cu 20 de lovituri de ciocan, a scăpat de pedeapsa cu închisoarea, fiind prea mic pentru a răspunde penal. Cruzimea de care a dat dovadă nu a fost însă trecută cu vederea de cei de vârsta lui care-l cunoşteau şi chiar îl admirau.


„Tu eşti întreg la cap?“


Tânărul este criticat dur pe site-ul www.clopoţel.ro, dedicat adolescenţilor, unde avea deschis un cont cu pseudonimul „Germanu“. Zecile de cuvinte grele adresate lui Teo arată că foştii lui amici îi sunt acum adevăraţi judecători. Cele mai multe dintre „sentinţele“ date de aceştia se referă la pedeapsa capitală.

La adăpostul pseudonimului, un tânăr care semnează „marijuana_41“ are unul dintre cele mai agresive mesaje pentru Teo: „Omule, dacă îţi place violenţa de ce nu te omori pe tine însuţi? Ai scăpa lumea de un cretin. Mai bine ai putrezi în închisoare pentru ce ai făcut“, scrie „marijuana_41“ pe site-ul www.clopotel.ro. Alţi tineri sunt şocaţi de gestul lui Teo: „Tu eşti întreg la cap? De ce ţi-ai omorât mama? Ea este cea care ţi-a dat viaţă“, scrie şi „kunoichi_sakura“. Pe lângă apelativul „ucigaş de mame“ şi huiduieli, un alt tânăr cu pseudonimul „Eu_kida_13“ dă verdictul: „Eu ţi-aş da pedeapsa cu moartea!“.
Teodosian are şi fani


Surprinzător, pe acelaşi site, băiatul are şi câţiva admiratori, puţini la număr. „Mişto, în câţiva ani ajungi mai căutat decât Bin Laden“, scrie „Francezu“. Un alt admirator îl aşteaptă pe Teo în fan clubul lui: „Salut! De la mine ai un 10 şi te aştept în grupul meu şi/sau în fanclubul  meu! Te aştept! Te rog să vii“, îi trasmite „Teo_naruto”.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite