Iaşi: Teodosian s-a împăcat cu tatăl său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puştiul a acceptat să stea de vorbă cu părintele lui, la trei luni de când şi-a ucis mama cu ciocanul

Citeşte şi:

Teodosian, elevul-criminal, este huiduit de copii pe internet

VERDICT - Teodosian şi-a lovit mama cu ciocanul de 20 de ori

După ce şi-a învins teama, Teodosian (13 ani) i-a spus părintelui cum îşi vede viitorul, alături de familie.

Teodosian G., copilul de 13 ani acuzat că şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de ciocan, i-a spus lui Mihai G., tatăl său, că cel mai mult şi-ar dori ca acesta să scape de casa în care a avut loc crima. „Mi-a cerut să vând casa din Copou, unde s-a întâmplat crima, pentru că nu mai vrea să se întoarcă acolo. Mi-a spus însă să mai aştept puţin, ca să iau un preţ bun pe ea“, povesteşte tatăl băiatului.

Cei doi s-au revăzut după aproape trei luni de la tragedie, joi seara, când Mihai G. a reuşit să-i convingă pe asistenţii sociali de la centrul din Târgu Frumos unde este internat Teo, să-i permită măcar pentru câteva minute să schimbe două vorbe cu băiatul său. „Mi-a spus că ar vrea o casă nouă, la marginea oraşului, lângă o pădure. I-a surâs şi ideea de a construi împreună una“, a mai precizat Mihai G.

Revederea nu a fost deloc lipsită de tensiuni şi nu a avut nimic dintr-o întâlnire firească tată-copil. „Nu ne-am putut îmbrăţişa sau să facem alte gesturi de afecţiune. La discuţia dintre noi au mai asistat vreo cinci persoane. Se făcuse negru la faţă când m-a văzut, dar apoi s-a relaxat“, povesteşte Mihai G. Acesta a avut grijă să-l asigure  pe Teo că, indiferent de ce spun anchetatorii, crede în faptul că nu el şi-a ucis mama. „Când i-am spus că eu am încredere că nu el a ucis-o pe soţia mea, s-a luminat brusc la faţă. Credea că l-am abandonat“, mai spune Mihai G. Tatăl are o teorie potrivit căreia băiatul l-ar fi văzut pe adevăratul criminal şi că, la ieşirea din centru va merge la acesta pentru a rezolva problema.

„Teodosian vrea să mă apere“

„Mi-a lăsat impresia că are o socoteală cu cineva. Nu ne spune cu cine anume, probabil pentru că vrea să ne apere“, a mai spus Mihai G.

Ieşeanul se gândea la un moment dat să plece de tot din ţară, dar se pare că fiul său este de altă părere.
Teo mi-a spus că vrea să rămânem neapărat în Iaşi şi că va merge la o şcoală normală după ce se va termina toată această nebuloasă“, a mai precizat tatăl băiatului, bucuros că a reuşit să vorbească cu copilul său.

Mai citeşte şi:


Teodosian va ajunge într-un centru pentru minorii delincvenţi din Târgu Frumos

(UPDATE) Băiatul care şi-a ucis mama cu ciocanul, declarat sănătos de medicii de la Socola

Elevul-criminal a rupt inimile fetelor la Socola

Copilul care şi-a ucis mama cu ciocanul ar putea învăţa la o şcoală publică

Teodosian, încotro?

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite