Iaşi: Teodosian, copilul criminal, ţinea mai mult la mamă decât la tată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Teodosian, copilul criminal, ţinea mai mult la mamă decât la tată
Iaşi: Teodosian, copilul criminal, ţinea mai mult la mamă decât la tată

Tatăl băiatului care şi-a ucis mama cu lovituri de ciocan voia să plece la muncă în străinătate să aibă bani mai mulţi pentru familie.

Citeşte şi:

Tatăl copilului care şi-a ucis mama cu ciocanul a ajuns la urgenţe

Criminalul de 13 ani este ţinut izolat la Socola

Minorul Criminal şi-a ucis mama cu ciocanul



Mihai G. A avut parte de cea mai cumplită aniversare din viaţa lui.  A plecat liniştit la serviciu duminică dimineaţă şi şi-a terminat ziua la poliţie. În timp ce îşi sărbătorea ziua de naştere împreună cu toţi colegii de la Spitalul CFR Iaşi, bărbatul a fost căutat de organele de achetă.

 „Noi ne-am pregătit , am strâns bani, i-am luat cadou un treining şi câteva tricouri şi ne simţeam bine împreună. Când eram la masă, după ora trei cred că era, au apărut poliţiştii“, a povestit o colegă de serviciu. Toţi colegii au fost mai mult decât surprinşi la auzul veştii. „Chiar mai veneau câteodată şi copii lui pe aici. Fata era foarte vesele şi vioaie. Băiatul în schimb tot timpul era mai retras“, a spus Viorel Butnaru, brancardier la Spitalul CFR Iaşi.

Din ce ştiu colegii de serviciu ai lui Mihai G., băiatul era mai apropiat de mamă decât de tată. Ţinea mai mult la ea. Tocmai de aceea au şi fost surprinşi şi nu înţeleg ce s-a putut întâmpla de copilul a acţionat atât de crud.

Mihai G. A trecut ultimoa oră la serviciu astăzi dimineaţă, în jurul orei 11. „A venit pe aici dar nu ştiu ce a făcut. Când să plece, s-a întors de mai multe ori, era debusolat. Până la urmă s-a urcat în maşină şi a plecat“, şi-a amintit Viorel Butnaru. Acesta susţine că Mihai G. a spus astăzi că vrea să nu mai vină la muncă deşi are acum o fetiţă de crescut. „Noi vom face tot posibilul să-l liniştim şi să-l convingem să revină la serviciu. Nu este bine să renunţe“, a spus Butnaru.

Toţi colegii de la serviciu ştiu că bărbatul voia să plece la muncă în străinătate ca asistent medical să câştige mai mulţi bani să poate oferi familiei condiţii mai bune de trai.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite