Iaşi: Tatăl lui Teodosian, vizat de o anchetă socială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Tatăl lui Teodosian, vizat de o anchetă socială
Iaşi: Tatăl lui Teodosian, vizat de o anchetă socială

Mihai Gherman, tatăl lui Teodosian, a acceptat astăzi să se prezinte în faţa comisiei de anchetă a Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Iaşi, după ce vinerea

Mihai Gherman, tatăl lui Teodosian, a acceptat astăzi să se prezinte în faţa comisiei de anchetă a Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Iaşi, după ce vinerea trecută a refuzat acest lucru. Ieşeanul a venit la sediul instituţiei din Tătăraşi în această dimineaţă, la ora 10.20, împreună cu Eleonora, sora lui Teodosian, în vârstă de cinci ani.

Comisia l-a descusut timp de două ore

Pentru a o proteja de privirile curioase, bărbatul şi-a ţinut fetiţa ghemuită pe bancheta din spate a maşinii personale şi a refuzat să facă vreun comentariu legat de prezenţa lui şi a fetiţei la DASPC. Mihai Gherman a trebuit să răspundă mai bine de două ore la întrebările specialiştilor, care încearcă să stabilească dacă Eleonora va putea să crească în condiţii normale alături de tată sau dacă este cazul să fie încredinţată unui alt membru al familiei. Aceasta a fost cea de a doua întâlnire cu specialiştii, după ce ieri aceştia l-au vizitat la domiciliu.

„Ieri a fost echipa noastră de la Direcţie la domiciliul actual al tatălui lui Teodosian. A avut loc prima fază din ancheta socială pentru că s-a discutat cu familia lărgită. Noi vom căuta cea mai bună soluţie în acest caz“, a declarat Florin Ion, director Direcţia de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului.

Potrivit unor surse, în timpul discuţiilor purtate luni cu asistenţii sociali, Mihai G. şi-ar fi manifestat verbal intenţia ca fiul său să nu ajungă în sistemul instituţionalizat, în cazul în care medicii vor stabili că Teodosian este sănătos.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite