Iaşi: Anchetă socială în familia lui Teodosian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Anchetă socială în familia lui Teodosian
Iaşi: Anchetă socială în familia lui Teodosian

Tatăl copilului de 13 ani care şi-a omorât mama cu lovituri de ciocan nu a venit astăzi dimineaţă pentru consiliere la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC). Mihai

Tatăl copilului de 13 ani care şi-a omorât mama cu lovituri de ciocan nu a venit astăzi dimineaţă pentru consiliere la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC). Mihai G. era aşteptat împreună cu fiica sa de cinci ani la sediul instituţiei pentru a se face ancheta socială.

„Asistentul social care se ocupă de situaţii de urgenţă l-a contactat telefonic pe bărbat, dar acesta a închis de fiecare dată telefonul. Luni va fi căutat şi la domiciliul pe care l-a anunţat la noi“, a declarat Florin Ion, Directorul DASPC. El a precizat că este absolut necesar ca cel târziu marţi Mihai G. să se prezinte la comisia pentru protecţia copilului pentru că trebuie luată o decizie cu privire la soarta fetei de cinci ani.

„În cazul în care va refuza colaborarea cu noi, ultimul lucru pe care putem să îl facem este să obţinem o ordonanţă prezidenţială de la instanţă care să îl oblige să participe la ancheta socială“, a mai spus Florin Ion.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite