Iaşi: Tatăl copilului ucigaş, suspect pentru o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Tatăl copilului ucigaş, suspect pentru o zi
Iaşi: Tatăl copilului ucigaş, suspect pentru o zi

Mihai G., tatăl copilului de 13 ani care şi-a ucis mama cu un ciocan, ar putea scăpa de acuzaţia de omor calificat. După ce procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-a audiat ieri

Mihai G., tatăl copilului de 13 ani care şi-a ucis mama cu un ciocan, ar putea scăpa de acuzaţia de omor calificat. După ce procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-a audiat ieri timp de două ore, a ajuns la concluzia că această variantă nu se confirmă. 


Am verificat toate aspectele şi nu se confirmă varianta instigării. Am mers şi pe această variantă pentru că aveam o sumedenie de indicii şi doream să lămurim toate aspectele“, a precizat Victor Codreanu, procurorul de caz. După ce a ieşit de la audieri, Mihai G. a spus că nu este vinovat de producerea crimei.


Dacă eram vinovat ieşeam cu cătuşe“, a spus bărbatul după ce a dat declaraţii. Mihai G. a specificat că nu se înţelegea bine cu soacra sa şi este posibil ca şi aceasta să-l găsească vinovat de moartea soţiei sale. La ora 11.30, la Parchet a venit şi Teodosian, care a fost audiat timp de trei ore. 


Aştept cele două expertize, a tatălui şi a copilului, şi rezultatul necropsiei pentru a da soluţie în acest caz“, a spus Victor Codreanu, procurorul de caz.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite